Kóstold Körbe a Balatont

Nyár a Balatoni Körrel


2016. 05. 23.


Megjelent a Balatoni Kör minimagazinja, amely abban segít, hogy milyen helyeket érdemes felkeresni a Balaton környékén – borászattól cukrászdáig, étteremtől pálinkafőzdéig, és ezek közelében bemutat rengeteg turistalátványosságot, természeti és épített értéket is, amelyek szintén megérnek egy kirándulást.  A kiadvány az Északipart stábjának közreműködésével készült, és elérhető a Balatoni Kör összes tagjánál,  – Laposa Bence, a kör elnöke ajánlja:

kka

kke

Balatoni Kör. Hallottak már róla? Most még jobban megismerhetik. Azért készítettük, hogy állandó útitársuk és kalauzuk legyen a Balaton körül. Nemcsak nyáron, hanem ősszel, télen és tavasszal is – mert amit ebben a kiadványban találnak, az nagy részben egész évben elérhető. Harminc vendéglátót ismerhetnek meg közelebbről. Minket, akik a Balatoni Kört alkotjuk, és összefogtunk, hogy így együtt, hangsúlyosan megmutassuk Önöknek, amit képviselünk: a közvetlen, jókedvű, színvonalas vendéglátást.

kkc

Sokszor és sokan kérik tőlünk, hogy javasoljunk helyeket a Balaton mellett. Hová érdemes még elmenni, mit érdemes megnézni, megkóstolni? Bármennyire igyekszünk, nem jut mindig minden eszünkbe, viszont eszünkbe jutott, hogy elkészítünk egy igazi, nagy „étlapot” mindarról, amit jó szívvel ajánlunk. Ezek vagyunk, erre vagyunk büszkék, ezt kínáljuk. Külön erre az alkalomra megalkottunk egy-egy ajánlatot, ami a legjobban kifejez bennünket, a vendéglátásunk lényegét. Amit meg kell kóstolniuk.

kkb

De mielőtt nekilátnak, hadd mondjak még valamit, ami alapvetően meghatározza működésünket. A Balatoni Kör legfontosabb küldetése az, hogy ezen a csodálatos vidéken létrejöjjön egy önfenntartó, helyi terméklánc. Az itt megtermelt termékek és alapanyagok itt hasznosuljanak, az ebből képződő bevételeket itt ruházzák be megtermelőik, és ez hozzon további fejlődést.

kkd

Mert hiába szép a táj, jók a borok és az ételek, izgalmasak a programok, csak az a régió lehet sikeres, amely gazdaságilag is működőképes, ahol van termelés, kereskedelem, ahol van munka és fizetés. A Balatoni Kör ezt a körforgást igyekszik segíteni, hogy a Balaton adjon minél teljesebb életet a helyieknek, és ezzel legyen minél vonzóbb Önöknek is. Jöjjenek minél többször, érezzék itt jól magukat. És kóstolják körbe – érdemes.

 


Ajánlom a Facebookon