Villa Tolnay Bor- és Vendégház


2016. 05. 22.


A híres színésznő, Tolnay Klári egykori villájában öt kényelmes, ízlésesen berendezett kétágyas szobával és lélegzetelállító panorámával várják a pihenni vágyókat. A Csobánc-hegyen, a Balatontól csupán tíz kilométerre található Villa Tolnay Bor- és Vendégházban az egyéni igényeknek megfelelően három különböző szobatípust alakítottak ki: standard kétágyas, extra nagy méretű szoba, illetve lakosztály külön nappalival. A szobákhoz reggeli is jár.

Hogy miért szeretett itt lenni és a szőlősorok között sétálgatni Tolnay Klári? Ő maga így vallott erről: „Most például előre sajnálom, hogy vége szakad a csobánci szép napoknak. A nyugalmat sajnálom. A nyugalmat, a szelíd tájat, a szép és csendes sétákat. Végre családi életet élhettem. És nem szerepeket tanultam, hanem kedvemre olvashattam.”

villa5

8286. Gyulakeszi, Csobánc-hegy 24.
Szobafoglalás: 30/836-4870, info@villatolnay.hu
12500 - 15000 Ft/fő/éj reggelivel.
Romantikus séta a szőlőskertben, borkóstolás.
A Csobánc-hegy csodálatos természeti környezete miatt fokozottan védett terület, a túrázók kedvelt célpontja. Az Országos Kéktúra útvonal a hegy keleti oldalán halad el.
A Csobánc-hegy teljesen sík teteje körbejárható, ahonnan lélegzetelállító körpanoráma tárul elénk a Bakonytól - a Tapolcai medencén és a vulkáni tanúhegy testvéreken át - egészen a Mecsekig. Itt található a 13. századi Csobánc vára, amely az egyik legszebb panorámát nyújtó középkori várrom a Balaton-felvidéken.
A Csobánc-hegy adottságai miatt a siklóernyős kedvenc helye is.
Strandolás Badacsonytomajban.
Látnivalók Badacsonyban és Tapolcán.

Ajánlom a Facebookon