Nagy karácsonyi borválogatás

Északi parti prémiumborokkal


2016. 12. 05.


Ilyen még nem volt: 23 palack bor, a legjobbakból gondosan kiválogatva – végigkóstolva, sok érdekes kiegészítő információval. Ilyen átfogó, egy bortermelő vidékeket ennyire alaposan bemutató válogatás még soha nem volt elérhető Magyarországon.

Az 5 csomagból és 23 palackból álló, külön karácsonyi csomagolásban is megvásárolható borválogatás Tóth Adrienn WSET diplomás borszakértő közreműködésével készült. Nem csak tematikája egyedülálló, hanem több, normál kereskedelmi forgalomban nehezen vagy egyáltalán nem elérhető tételt is tartalmaz, valamint kóstolási segédletekkel, ételpárosítás ajánlatokkal, fajta- és termőhely ismertetőkkel és részletes borleírásokkal teszi teljessé a borok élvezetét.

dsc_7462

Az 5 csomagból, és 23 palackból álló borválogatás karácsonyi kiadása

Nézzük részletesebben, mit kínál:

16 termelő…

Akiknek  a borait megkóstolhatja a válogatásban: Bencze Családi Birtok Hegymagas, Borbély Családi Pincészet Badacsonytomaj, Dobosi Pincészet Szentantalfa, Gilvesy Pincészet Hegymagas, Istvándy Birtok Káptalantóti, Kaal Villa Szőlőbirtok és Borház Mindszentkálla, Laposa Birtok Badacsony, Liszkay Borkúria Monoszló, Pálffy Pince Köveskál, Sabar Borház Káptalantóti, Söptei Pince Csopak, Szászi Birtok Hegymagas, Szent Donát Birtok Csopak, Trombitás Borház Szentbékkálla, VáliBor Badacsonyörs, Villa Tolnay Borház Gyulakeszi.

Ahány borász, annyiféle gondolkodásmód és környezet, annyiféle érdekes-izgalmas saját világ. És ahány személyiség, annyiféle bor. Nincs két egyforma rizling, még akkor sem, ha ugyanazon a talajon teremnek, és ugyanúgy süti őket a nap.

23 bor

Különböző fajták, más-más talajok és mikroklíma, de egy dolog közös bennük, a kiemelkedő minőség. A Balaton északi partjának különleges talaja és éghajlata miatt évezredek óta termelnek itt nagyhírű borokat. Mindenkinek megvan a maga kedvence, most itt a remek alkalom, hogy megismerjen, és megkedveljen más ízvilágokat, hangulatokat is.

5 csomagban

Változatos tematika: ajándék, vulkanikus, ünnepi, rizling és vörös borválogatások.

… és mellé:

Borleírások, érdekes és tanulságos kiegészítő információk. Amit tudni érdemes a fajtákról, a termőhelyekről, a borászokról, és a borokhoz illő ételpárosítások. Valamint kóstolási tippek, ha nem csak az érdekli, hogy ízlik-e egy bor, hanem tovább szeretne jutni a megismerésében: hogyan kóstoljunk, mire figyeljünk – gyakorlati útmutatóval.

Az Északipart borválogatás elérhető itt.

(A borválogatás egyes csomagjai külön is megvásárolhatók, de limitált példányszámban készült, csak a készlet erejéig kapható.)

 

 


Ajánlom a Facebookon