Harmadik típusú találkozás
Szerkesztőségünk csokoládérajongó tagjai – jobban mondva Gombóc Artúrjai – egy igazán édes küldetésben vehettek részt: lehetőségük nyílt megkóstolni a KakasBonbon nyolcféle prémiumcsokoládéját. Ezek az édességek kifinomult ízeikkel, különleges alapanyagaikkal messze túlmutatnak a hétköznapi desszerteken.
A KakasBonbon csokoládéinak kóstolását a sárgadinnye-sárgabarack-lime ízvilággal indítottuk. A klasszikus, mégis játékos külsejű bonbonban a sárgabarack illata uralkodott, miközben a sárgadinnye édes jegyei és a lime frissessége tökéletesen kiegészítették egymást.
A rózsavizes-málnás bonbon azonnal felhívta magára a figyelmet szív alakjával és intenzív illatával. A rózsavíz dominanciája különleges, elegáns jelleget kölcsönzött, míg a málna visszafogottan jelent meg az édességben.
A tejcsokoládé és tonkabab párosa igazán különleges kombinációt hozott létre: a szögletes formájú bonbon már küllemében is kilógott a sorból, a fűszeres, édes illat, a tonkababos ízvilág pedig karakteres édességgé tette.
Még több csokoládéteszt és a KakasBonbon története – mindez az Északipart magazin legfrissebb számában!
Rendeld meg digitálisan vagy nyomtatva: https://magazinly.com/eszakipart
Vagy keresd az alábbi árushelyeken: bit.ly/eszakipart2025
Ajánlom a Facebookon