Térség: Badacsony

Istvándy Üdvöske bemutató

A Borműhely egyedülálló moziélményt kínál a filmbarátoknak és a borkedvelőknek. Balatoni ihletésű filmek és egy pohár újbor (Üdvöske 2016) az

Laposa Márton-nap

Előtérben a libás étkek, és az ÚJBOROK. Menü: Amuse Bouche: Füstölt libamell, cékla Előétel: Konfitált libamáj Leves: Sütőtök krémleves, libakrokett

Szüret Pálffyékkal

  Nem statisztikák és összesítések jönnek, abból találunk eleget máshol, inkább az idei szüret utolsó napjának hangulata Pálffy Gyula, köveskáli

Északi partiak a piarista borok

A következő egy évben két északi parti pince borai viselhetik a piarista bor kitüntető címet. A bírálók döntése alapján a

Váli Márton-nap

Újbor ízelítő: - Luca bora 2016 - Budai zöld 2016 Előétel: - Roston libamáj, rukkola saláta - Szürkebarát 2014 Leves:

Kisfaludy Sándor

Kisfaludy Sándor halálának évfordulója alkalmából Program 16:00 Himfy Irodalmi Kör műsora 16.30 Koszorúzás Kisfaludy-házban 16:45 Fogadás a Kisfaludy-ház Étteremben

Búzalelke Street Food

"Utcán leszünk, tüzet rakunk, ott eszünk. A Szent György-hegy lábánál." A séfek újra befűtenek az utcában és mindenféle színes

Bencze kóstoló és vacsora

November 19-én Benczéék most először őszi sétára, kóstolóra és vacsorára invitálják az érdeklődőket. Ha az időjárás engedi, körbejárják a dűlőket

Hagyományőrző disznótor

◦ Szombat reggel, kb. 7 órától a megerősítő pálinka után a böllér munkájának megfigyelése (fakultatív). Aki az első lépést -

Vulkanikus világ

John Szabo magyar származású kanadai Master Sommelier bejárta a világot – eközben több magyarországi borvidéket is felkeresett – hogy megismerje

Újbor kóstoló és borvacsora

egész hétvégén kóstolhatóak a 2016-os újborok, szombaton este 18 órától borvacsorával. Menüsor: Előétel: Konfitált libamáj Leves: Sütőtök krémleves, liba krokett

Laposa sütőtökös hétvége

A hosszú hétvégén Laposáék sütőtökös ételekkel készülnek, és a teraszon forralt bort és sült gesztenyét is kínálnak. Kóstolható: Sütőtök leves


Vissza Tovább