„Legfontosabb fajtánk a kéknyelű. Az elsők között kezdtük el termelni, éppen akkor, amikor új pályára állítottuk a pincét. Más szemléletet
Újratöltve
„Ekkora fejlődést semmilyen más ágazat nem produkált húsz év alatt. Gondoljunk bele, mire vágytak és mire voltak hajlandók a fogyasztóink
Borok az ünnepekre
Ajándékok megvásárolva. Összeállt az ünnepi menü a fejedben. Előhalásztad a szekrény mélyéről a karácsonyi dekorációt. Ugye az ünnepi borsorról sem
Északi part – amiért szeretjük
Mitől lesz egy borvidék különleges és egyedülálló? Itt, az Északipart oldalain könnyű a helyzetünk: sokoldalú, három borvidéket magába foglaló borrégiót
Téli étteremajánló
Nemrég ellátogattunk a nem csak szezonálisan nyitva tartó északi parti éttermekbe, megkóstolandó a téli szezonra hangolt fogásokat, s felmérve így
Szegjünk szabályt
Vannak, akik mereven ragaszkodnak a fehér húshoz fehérbort, vörös húshoz vörösbort szabályához. Amikor azonban már túl vagyunk az első tudatosan
A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Tudjon meg többet!Megértettem