Térség: Badacsony

Egy édesszájú badacsonyi

„Legfontosabb fajtánk a kéknyelű. Az elsők között kezdtük el termelni, éppen akkor, amikor új pályára állítottuk a pincét. Más szemléletet

Újratöltve

„Ekkora fejlődést semmilyen más ágazat nem produkált húsz év alatt. Gondoljunk bele, mire vágytak és mire voltak hajlandók a fogyasztóink

Borok az ünnepekre

Ajándékok megvásárolva. Összeállt az ünnepi menü a fejedben. Előhalásztad a szekrény mélyéről a karácsonyi dekorációt. Ugye az ünnepi borsorról sem

Északi part – amiért szeretjük

Mitől lesz egy borvidék különleges és egyedülálló? Itt, az Északipart oldalain könnyű a helyzetünk: sokoldalú, három borvidéket magába foglaló borrégiót

Téli étteremajánló

Nemrég ellátogattunk a nem csak szezonálisan nyitva tartó északi parti éttermekbe, megkóstolandó a téli szezonra hangolt fogásokat, s felmérve így

Szegjünk szabályt

Vannak, akik mereven ragaszkodnak a fehér húshoz fehérbort, vörös húshoz vörösbort szabályához. Amikor azonban már túl vagyunk az első tudatosan


Vissza