Térség: Badacsony

PURA VIDA

Pura Vida Wine & Dine Étterem ötlete már évek óta motoszkált a tulajdonosok fejében. Néhány évet Spanyolországban töltöttek, majd onnan

KISHABLEÁNY

A ma oly’ divatos street food mintájára egy beach food bisztrót alakítottak ki Badacsony központjában. Persze a Kishableány kicsit klasszikus

GÁBLI

Étterem reggelihez és ebédhez a Liliomkert Termelői Piacon. Torták, különleges kávék és gaszro finomságok, amivel tökéletessé tehetjük a vasárnapunkat.

BAKOS ATTILA VENDÉGLŐJE

A magyar vendéglátás legszebb hagyományait folytatva, ebben a hatalmas világfolyamban ez a hely a szeretet, a megértés kicsiny szigete Szigligeten

ARANYPATKÓ VENDÉGLŐ

Bőséges ételkínálattal várja vendégeit Szigliget közkedvelt étterme, az Aranypatkó. Nyáron a várlátogatás után platánfák ölelésében pihenhetjük ki fáradalmainkat a 140

VARGA PINCÉSZET

Az 1993 óta működő családi vállalkozás közel kétszázötven hektáron műveli saját szőlőit, illetve további körülbelül ezer hektárról vásárol szőlőt a

ORBÁN PINCE

A pincészet összesen 6,5 hektáron, természetben két tagban fellelhető területen termeszt szőlőt. Ebből a korábban, 2007-ben megszerzett 4,5

NÉMETH PINCE

Az egyik legkisebb pincészet Badacsonyban. A családi borászatban nagypapától a gyerekekig az év egy-egy időszakában mindenki a bor szolgálatában áll

MÁLIK PINCE

A család 1963-ban költözött Badacsonyba, azóta van szőlőjük és boruk, de csak egy évtizede lépett velük piacra Málik Zoltán. Termőterületük

LÍDIA BORHÁZ

A család a dédszülők örökségét viszi tovább, az ő egykori birtokukon kezdtek borászkodni 1990-ben. Kezdetben a munka mellett próbáltak eleget

KŐRÓKA PINCÉSZET

A családi borászat a szőlő- és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti borait. Náluk a

KÁL-VIN PINCÉSZET

A pincészet 1993-ban alakult a Varga család szőlő- és borgazdaságából. Szőlőik nagyobb része a bazalt Fekete hegy délnyugati lejtőjén, a


Vissza Tovább