Helyszín

Étterem reggelihez és ebédhez a Liliomkert Termelői Piacon. Torták, különleges kávék és gaszro finomságok, amivel tökéletessé tehetjük a vasárnapunkat.
Még több egyéb helyszín
VILLA MEDICI
Első osztályú nyersanyagok, magas szintű felszolgálás, kellemes környezet és szakmaszeretet a veszprémi Villa Medici Hotel & Restaurantban. A korábbi díszterem a Villa Medici szíveként gourmet étteremként 12 órás előfoglalással, degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit. Az előfoglalás és a séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani.
IPOLY RESIDENCE
Egy százhúsz éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén az Anna Grand Hotel szárnya, az Ipoly Residence, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50, a főépülettől 100 méterre. A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz.
EFFENDY-VIN
A családban már a dédszülők is foglalkoztak szőlőtermeléssel, az ősi birtokok Lesencetomajon és környékén terültek el. Ültetvényeik magas mésztartalmú, agyagos talajon találhatók. Boraik zömét reduktív eljárással készítik. Fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sárga muskotály, ottonel muskotály, szürkebarát, irsai olivér, sauvignon blanc, zöld veltelini. Csúcsboruk a 2012 januárjában olaszrizlingből szüretelt Mea Culpa. 2013-ban az országos borversenyen az Apostol Jégbor ezüst, a Chardonnay arany, a Mea Culpa pedig kategóriagyőztesként arany minősítést ért el. A VINAGORA borversenyen a Balatonedericsi Chardonnay (2012) ezüst, az Apostol Jégbor (Olaszrizling, 2009) arany, a Mea Culpa (Olaszrizling, 2011) „arany champion díj” minősítést kapott.
BORBARÁTOK, FATA PINCE
Kézműves borászat, amely náluk azt jelenti, hogy a szőlő művelésének alacsony gépesítése mellett a metszéstől a címke felragasztásáig minden kézzel történik. Kilenc és fél hektáron gazdálkodnak. A kis mennyiség előnye, hogy minden egyes tőkét számon tudnak tartani, így is törekszenek a minél jobb minőségre. Fajtáik: Olaszrizling. Ez a ház legszárazabb bora. Íze és illata a keserű mandulára emlékeztet. Rizlingszilváni. Félszáraz fehérbor, amely Badacsonyban fűszeresebb, mint szülőhazájában, Németországban, mert itt több napsütést és kevesebb csapadékot kapnak a szőlők. Szürkebarát. Badacsony leghíresebb és legkedveltebb bora. Muskotály. Egyedi gyümölcsös és zamatos illatú bor. Késői szüretelésű olaszrizling. Minden évben nagy rizikó, hogy a