Helyszín
A magyar vendéglátás legszebb hagyományait folytatva, ebben a hatalmas világfolyamban ez a hely a szeretet, a megértés kicsiny szigete Szigligeten, ahol a finom ételek és nemes italok mellett egymás gondolataira is figyelünk, hogy aztán megpróbáljuk szebbé és jobbá tenni a világot.
Még több egyéb helyszín
FODORVIN CSALÁDI PINCÉSZET
A családban évszázados hagyománya van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek, a pincészetet Fodor Gyula 1990-ben alapította feleségével. Büszkék arra, hogy a családi borászatban mindenki borász végzettségű, munkájukat gyermekeik is aktívan segítik. A korszerű technológia alkalmazása mellett fontos számukra a hagyományok tiszteletben tartása. Nyitottak az újdonságokra, folyamatosan fejlesztenek és kísérleteznek. Pincészetük számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült.
JÁSDI PINCE
A pince a 18. század végén épült, 1849-től Ranolder János veszprémi püspök családi borgazdaságának központja volt. Itt alapozták meg a csopaki borok hírnevét. Az épületegyüttes méteres falaival, terméskőből rakott hűvös pincéjével ideális helye a 21. század borászatának is, amely az egyik legismertebb az országban. A klasszicista épület mellett, csodálatos szőlők között épült fel a közelmúltban az elegáns Borterasz, amely a Balaton egyik legszebb völgyére nyújt kivételes panorámát. Jásdiék Csopak ikonikus fajtájában, az olaszrizlingben hisznek, amelyről mindig köztudott volt, hogy nagyszerű könnyű nyári borokat vagy akár fröccsbort is ad, de az elmúlt tíz-tizenöt évben Csopakon bebizonyították, hogy gondos szőlőműveléssel és
PURA VIDA
Pura Vida Wine & Dine Étterem ötlete már évek óta motoszkált a tulajdonosok fejében. Néhány évet Spanyolországban töltöttek, majd onnan hazaköltözve 2 évig falusi turizmussal foglalkoztak. Itt már meghatároztak magunknak egy színvonalat, melyből nem voltak hajlandóak leadni. Ennek a vállalkozásnak a sikerein felbuzdulva vágtak bele a Pura Vida Wine & Dine Étterembe. Az étterem családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok minden poszton képviseltetik magukat ezzel garantálva ételeink, italaink és a kiszolgálás állandó jó minőségét. Az állandó étlap mellett napi ajánlatokkal igyekeznek a változatos, évszakhoz illő, főként mediterrán konyha ízeit kínálni vendégeiknek. Hangsúlyosan szerepelnek az étlapon a tengeri herkentyűk (királyrák, fekete kagyló)