Helyszín

A pincészet a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György-hegyen műveli 2 × 2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ami garancia lehet arra, hogy területeiket teljes odafigyeléssel és odaadással tudják művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készítsék. A boutiqe borászat filozófiája nem a jelenről szól, hanem erről az útról, amely sohasem ér véget.

A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezik, amivel a filoxéravész előtti Balaton-felvidéki hagyományokat követik. Fajtaválasztékukban Magyarországon egyedüliként kísérleteznek az ősi etruszk eredetű toszkán sangiovesével, amiből Tabunello néven készítenek borokat.

A természetesség jegyében kerülnek minden olyan beavatkozást, ami a bor eredeti aromagazdagságát csökkentené. Nem alkalmaznak derítést, fehérboraik is szűretlenek, és a holdnaptár szerint palackozzák őket.