Helyszín

Balatonfüred központjában, a parton húzódó Tagore sétánytól csupán pár percre található a Fürjes Villa és a Fürjes Villa Apartman- és Rendezvényház, alig százötven méterre az Eszterházy strandtól és Füred új élettel teli, nyüzsgő központjától. A Fürjes Villa, mely Balatonfüred ősi nevéről – Fürjes hely – kapta a nevét, 2008-óta egyre népszerűbb a vendégek körében.

A Fürjes Villa már nemcsak a családok kedvelt nyaralóhelye, de tökéletes helyszíne esküvőknek, céges rendezvényeknek, tréningeknek is. Modern technikai eszközökkel felszerelt rendezvénytermük 50-55 fő kényelmes befogadására alkalmas. A villában kellemes, légkondicionált szobákban és lakosztályokban klasszikus, otthonos berendezés és kényelem várja a vendégeket.  Az új apartmanházban geotermikus falhűtés-fűtés biztosítja a mindig jó klímát, és a fiatalos, modern berendezés, valamint a praktikus konyhák teszik kényelmessé az itt tartózkodást.

Vendégeik részére örömmel szerveznek bográcspartit, grillezést, vagy a vidék borászataiba borkóstolást, dűlőtúrát. Fürjes nevű hajójukkal kirándulásokat szerveznek kisebb csoportok vagy párok részére a Tihanyi-félsziget körül. Fantasztikus élmény nézni a lenyugvó napot a vízen, kezünkben egy pohár friss, balatoni borral.

A társasági élet helyszíne – a hatalmas teraszok és a kert mellett – a közös nappali, ahol egy kellemes kávézó is várja a vendégeket, finom szendvicsekkel, különleges kávékkal és minőségi borokkal, amelyek az észak-balatoni pincészetek válogatott borai közül kerültek ki.