Helyszín

A balatonfüredi wellness és konferencia hotel nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.

A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlenül a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól néhány lépésnyire található. A több mint 4000 m2 területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vízi világával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves-homokos vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.

181 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat. A hat konferenciaterem minden mai modern igénynek megfelel, üzleti partnereik egyéni igényeihez alkalmazkodva biztosítják a technikai berendezéseket. A sportolni vágyók számára a szálloda legmodernebb kardio- és fittness gépekkel felszerelt edzőtermet kínálja, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt ( lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák ).