Vedd magadra a Balatont!

Top 5 Balaton ihlette ruhadarab és kiegészítő


2016. 07. 07.


Naplemente, strandolás, lángos, nádas, Balaton és retro hangulat: összegyűjtöttünk 5, Balaton ihlette divatmárkát és tervezőt.

 

1. Balcsi Original Clothing x DVA: lángosos fürdődressz

Lángosos lett a fürdőruhám!

Lángosos lett a fürdőruhám!

A Balcsi Original Clothing a balatoni életérzést varrja vagány kapucnis pulcsikba, pólókba, topokba srácok és lányok számára. Hlavaty Tamás és Török Csaba márkája egyértelműen a fiataloknak szól. Az „all over print” ruhákra Soós Bertalan fotóit nyomtatták, aki nem csak a fővárosi élet jószemű krónikása, de a Balatont is örömmel fotózza minden évszakban. A 2016-os nyári fürdőruha kollekcióhoz idén a DVA ruhamárkával álltak össze.

 

2. Art Hekk: halas, füles, zsebes táska

Hekkes táska

Hekkes táska

A Balatonalmádi kötődésű grafikusművész idén is szellemesebbnél szellemesebb grafikákat készít. Tóth Andrejről és az Art Hekkről részletesen az Északipart Magazin idei számában is találtok olvasnivalót.

 

3. Pelso: tengerész fürdődressz

A Pelso fürdőruhákról bővebben olvashattok az új Északipartban!

A Pelso fürdőruhákról bővebben is olvashattok az új Északipartban!

A Balatont egykor Lacus Pelsonak nevezték. A Pelso fürdőruhák készítőit is inspirálja a múlt, az egykori fürdőruha divatok, az anyagok, fazonok, stílusok és formák. Legújabb print magazinunkban megcsodálhatjátok az új, mégis kortalan és örökké elegáns Pelso kollekciót.

 

4. Szilas Rita (La Masni): Balaton kézitáska

Domborzati öltözködés

Domborzati öltözködés

Rita elképesztő táskákat tervez. Márkáját 2006 óta építi, és kis szériás vagy eleve csak rendelésre készülő táskákat készít. Kilométerórás táska, táska fából, szöcske táska, tacskó táska,… No és persze Balaton kézitáska olyan Balaton felirattal, amilyen a régi, papír alapú térképeken van. Limitált példányszámban készült, rendeléshez érdemes felvenni a kapcsolatot a tervezővel.

 

5. Je Suis Belle Limited Edition for Balaton Express: lenge póló

Je Suis Belle

Je Suis Belle

A hazai divatélet élvonalába tartozó Je Suis Belles játékos, lenge, limitált példányszámú kollekciót hozott létre a MONO Art & Design számára. Dévényi Dalma és Kiss Tibi hozta a tőlük megszokott játékos formát. “Csak magamra kaptam valami csacskaságot és megyek is a strandra” pólókat és ruhákat kreáltak, eltalálva a Balaton életérzést.


Ajánlom a Facebookon