Helyszín

Megszoktuk, hogy otthon és irodában, autóban és vonaton kényelem vesz körül minket. És nem is gondolunk bele a mai jólétünk eredetére. Pedig megéri visszatekinteni a feltalálókra. Magyar találmányokat és feltalálóikat szeretnénk bemutatni a LaKoma Étterem és Magyar Feltalálók Múzeumában. Számos meglepő dologgal találkozhatunk. Lesznek ismertek, ismeretlenek, halottak és még élők, fiatalok és öregek, akikre büszkék lehetünk.

A Múzeumban kronologikus időrendi sorrendben tekinthetik meg a találmányokat, már a honfoglalástól elindulva. A magyarság sok mindennel ismertette meg a világot, amiket a mai napig használ az emberiség. Az egyes találmányok nem fűződnek személyekhez, hanem az összmagyarsághoz. Várjuk Önt is szeretettel éttermünkben és a Magyar feltalálók múzeumában, ahol kiváló magyar és különleges nemzetközi ételekkel, magyar találmányokkal találkozhat kellemes, elegáns és nyugodt környezetben.

Ízelítőül néhány magyar találmány: kanál, gomb, fehérnemű, kenyér, tarhonya, szappan, acélrugó, Ford T-Modell, diavetítő, szódavíz, villanymozdony, plazmalámpa, gömböc, üvegbeton.

(Forrás: www.keszthely.hu)

Hétfő - Vasárnap: 11:00-22:00