Helyszín

Étterem reggelihez és ebédhez a Liliomkert Termelői Piacon. Torták, különleges kávék és gaszro finomságok, amivel tökéletessé tehetjük a vasárnapunkat.
Még több egyéb helyszín
VÍGMOLNÁR CSÁRDA
A Víg Molnár Csárda Csopak gyönyörű üdülőövezetében található a 71-es főút mellett. Kitűnő házias ételeket készítenek, egyéni és csoportos vendégek részére. A belső étterem ízléses vidéki hangulattal, 70 fő részére szolgáljuk a betérők igényeit. Ételkínálatuk megőrzi a híres magyar konyha jellegét, de szem előtt tartva az egészséges mai ember igényeit. Választékos borajánlattal, házi szörpökkel szeretnének gasztronómiai élvezetet szerezni vendégeiknek.
KISHABLEÁNY
A ma oly’ divatos street food mintájára egy beach food bisztrót alakítottak ki Badacsony központjában. Persze a Kishableány kicsit klasszikus bár is, hisz a borok vannak középpontban. Főként Bezerics és Laposa borokat kínálnak, de még hat termelőtől tartanak tételeket, hogy legyen egy kis badacsonyi szortiment. A legkülönlegesebb ételük a vízi kutya, ami úgy néz ki, mint a hurka, de harcsából készül. Hot dog helyett adják. Az a céljuk, hogy gasztro központ legyenek, de bárki bármit rendelnek náluk, biztos lehet benne a vendég, hogy kiváló minőséget kap, és mind a dizájnban, mind az ételekben ott vannak ők is.
VILLA MEDICI
A veszprémi Villa Medici Hotel & Restaurant diszkrét eleganciával, magas szintű szolgáltatásokkal áll a pihenni vágyók rendelkezésére csakúgy, mint a borospince, rendezvény termek, Wellington Pub, két nagyszerű étterem kerthelyiséggel, a wellness részleg pihenősarokkal és jacuzzival. A szálloda vezetői büszkék arra, hogy a magas színvonal mellett vendégeik „második otthonukként” tekintenek rájuk. Vendégeik 23 éves hűsége bizonyítja, hogy Veszprém vezető szállodái között szerepelnek.
NÉMETH PINCE
Az egyik legkisebb pincészet Badacsonyban. A családi borászatban nagypapától a gyerekekig az év egy-egy időszakában mindenki a bor szolgálatában áll. Munkájukban a nagyszülők tapasztalata, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete ötvöződik. Két hektáron gazdálkodnak, kínálatukban megtalálható a kéknyelű, a budai zöld, a rózsakő, a juhfark, a szürkebarát, a muskotály, az olaszrizling és a rajnai rizling is. A pince legnagyobb büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi aszú és jégbor. A nagy odafigyeléssel gondozott szőlőből magas minőségű (ám nem nagy mennyiségű), a badacsonyi borvidékre jellemző nemes borokat állítanak elő, amelyek klasszikus fahordós érlelés