Partner
A pincészet alapkövét 2001-ben helyezték el, de a család szőlőhöz és borhoz való kötődése jóval korábbi eredetű. Az apai ág közel kétszáz éve csopaki, míg az anyai ág a Káli-medencéből származik. Mindkét vonal hozta magával a szőlő és bor szeretetét, valamint a borkészítés hagyományát.
Jelenleg bő tíz hektáron, Csopak mellett, Tihanyban, valamint a Káli-medencében, a Fekete-hegyen terülnek el szőlőültetvényeik. Kizárólag saját gyümölcsöt dolgoznak fel, a borkészítés minden mozzanata a csopaki birtokon történik. Évente 25-30 ezer palack bort töltenek le.
A pincészet célja, hogy a borvidék legnemesebb hagyományaira alapozva és a nagyvilágról méretet véve készítsenek egyedi, izgalmas, a termőhely karakterét hűen tükröző borokat. Az évek alatt folyamatosan bővítették a birtokot, növelték a pincét és a gasztronómiai kontextus erősítéseként megnyitották regionális gourmet konyhát vivő éttermünket, a Márga Bisztrót is.