Helyszín

Páratlan gasztronómiai élményekkel, stílussal és kiszolgálással várja vendégeit az Almádi Yacht Club étterme. Balatonalmádi kulináris oázisában különleges étel- és italválasztékot kínálnak elegáns környezetben.
Még több egyéb helyszín
FLAMINGÓ HOTEL
A balatonfüredi wellness és konferencia hotel nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást. A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlenül a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól néhány lépésnyire található. A több mint 4000 m2 területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény
PÁNTLIKA PINCÉSZET
A társaságot több mint húsz éve alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Negyven hektár saját szőlőültetvényt művelnek Dörgicse környékén. A falu 900 éves borkészítési hagyományait igyekeznek megőrizni és továbbvinni. Könnyű, friss, gyümölcsös borokat készítenek, túlnyomórészt reduktív technológiával, de kínálatukban megtalálhatók a hagyományos, hordós érlelésű tételek is. Fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, pinot blanc, szürkebarát, sárgamuskotály, juhfark, zweigelt, kékfrankos, cabernet sauvignon. A mindennapok borai mellett prémiumtermékeket, szelekciókat és késői szüretelésű tételeket is készítenek. Saját törkölypálinka és habzóbor is színesíti a kínálatot. A pincészet rendszeresen részt vesz kiállításokon, borkóstolókon, szervezett bírálatokon és fesztiválokon. A különböző versenyeken rendre kiváló eredményeket érnek el.
KISHABLEÁNY
A ma oly’ divatos street food mintájára egy beach food bisztrót alakítottak ki Badacsony központjában. Persze a Kishableány kicsit klasszikus bár is, hisz a borok vannak középpontban. Főként Bezerics és Laposa borokat kínálnak, de még hat termelőtől tartanak tételeket, hogy legyen egy kis badacsonyi szortiment. A legkülönlegesebb ételük a vízi kutya, ami úgy néz ki, mint a hurka, de harcsából készül. Hot dog helyett adják. Az a céljuk, hogy gasztro központ legyenek, de bárki bármit rendelnek náluk, biztos lehet benne a vendég, hogy kiváló minőséget kap, és mind a dizájnban, mind az ételekben ott vannak ők is.
KŐRÓKA PINCÉSZET
A családi borászat a szőlő- és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti borait. Náluk a szőlő és a bor nemcsak a borász különleges figyelmét, személyes jelenlétét érdemli ki, de a tágabb család apraja-nagyja követi aktívan és kommentálja a folyamatot, ahogy a mustból bor lesz. A Kőróka Pincészet alapítása pillanatától a helyi tradíciók megőrzésére törekszik, a pince elnevezését is a Káli-medence népmesevilágából kapta. Borászuk a kőróka történetét is szívesen elmeséli a kóstolók alkalmával a borteraszon, a terebélyes diófa alatt. A szőlőültetvények, bár egymástól kőhajításra vannak, két borvidéken terülnek el. A birtok központjának számító Szűcs-hegyi dűlőt agyagos