Program

Istvándy állomás

A Vándorbor egy új eseménysorozat, amely ötvözi a magyar borok, borkultúra, gasztronómia és Magyarország legszebb borvidékei iránti szeretetünket a professzionális vendéglátással.

Örömpiknik a szabadban, ahol a borász saját birtokán látja vendégül a borkedvelő közönséget és családjukat egy barátságos, laza ugyanakkor exkluzív miliőben. Ahol megtiszteljük a borászt és magunkat is azzal, hogy elengedve a hétköznapok őrült tempóját megállunk, és megengedjük végre magunknak azt, amiért igazán érdemes élni. Ízek, élmények, inspiráló, tartalmas kapcsolatok.

„Azt mondják, valamit létrehozni csak szívügyből, szeretettel, odafigyeléssel érdemes. Vendégül látni máshogy talán nem is szabad!”

A Vándorbor azzal a hagyományteremtő céllal indult el, hogy minden évben bemutasson néhány kiváló magyar borászatot és teljes portfóliójukat egy egynapos rendezvényen.

2017-ben állomásaink a Balaton borrégió egy-egy kiváló borbirtokát járják körbe.

Az első állomás az Istvándy Pincészet, ahol Istvándy Gergő borász lesz a házigazda, a Szőke Szandra Quintet lép fel és JazzKovács mint Vándorbor DJ zenél az este folyamán.

 

 

június 24., 16:30–június 25., 2:30

Ajánlom a Facebookon