Program

Futás, süllők, rozéfröccs

A Szigligeti Félmaraton ötletével akkor kezdtük el foglalkozni, amikor úgy éreztük, hogy a verseny előzményének számító Tihanyi Félmaratonra ki kellett tenni a „megtelt” táblát. A Tihanyi Félmaraton mögötti koncepció tagadhatatlanul az, hogy az ország egyik legszebb pontján fussunk, innen is merítettük a szlogent, amiből azóta futniszép.hu hírportál is született. Először azt gondoltuk, jöjjenek még páran a Tf-re, ha már úgyis ott vagyunk, ám második alkalommal már 1700-an döntöttek így, szóval a Tihanyi-félsziget első félmaratonja kevesebb, mint 9 hónap alatt meghétszerezte magát még úgy is, hogy májusban leállítottuk az előnevezést. Ha nem így lett volna, talán tízszerezi. Volt mit tanulnunk…
Így a baráti kezdeményezésből lett még egy, s így született a Tf őszi kistestvérének, az I. Szigligeti Félmaratonnak az ötlete, mely október 1-én reményeink szerint méltó párjává válik az előzményeknek, fel tudjuk használni a tapasztalatokat. A helyszínben követjük az eredeti terveket: olyan speciális helyre megyünk, ahol ugyancsak első alkalommal lesz félmararatoni táv, és ahol nemcsak futni lehet, de gyönyörködni a tájban, faluban és a Balatonban. Hiszen Szigliget minden kétséget kizáróan az ország egyik legszebb pontja, így itt is biztos sokan egész hétvégére érkeznek.
Igényes, felső kategóriás technikai mezzel szereljük fel a csomagunkat. Tihanyban sokan nagyon szerették a befutóérmünket, ide talán annál is komolyabbal és szebbel készülünk!

Helyszín a gyönyörű Szigligeti Strand, parkolók a környéken, DJ pultban laza chill, büfésor és Badacsony a láthatáron, Oszi bácsi süllői, futás után roséfröccs…

 

2016. október 1., szombat, 12:00-18:00
A Szf-en bevezetjük a szakaszos előnevezést, a fix létszámot és a szimpla-csomagot, ezáltal teljes áron és kedvezményes áron is nevezhetsz a szakaszok alatt végig. Helyszíni nevezést nem tervezünk, ha mégis, szólunk.
Fullos csomag ╱ Szimpla csomag (nincs benne mez)
0-150-ig 6000 Ft. ╱ 4500 Ft.
151-300-ig 7000 Ft. ╱ 5500 Ft.
301-450-ig 8000 Ft. ╱ 6500 Ft.
451-600-ig 9000 Ft. ╱ 7500 Ft.

Ajánlom a Facebookon