Program

Kiállítás, koncert, tábortűz

Salföldön július 29-30-án mindenkit várnak a Falunapra, ahol pénteken este nyolckor Raffay Boróka ad koncertet a Pajta Galéria előtt felállított sátorban. Kilenc órától pedig indul a hangulatos szalonnasütés, ahol remek helyi borokat is kóstolhatunk a nyársas vacsora mellé.

Szombaton délelőtt tíz órától nyílik a Pajta Galériával szemben az antik könyvesbolt, sőt, lesz itt Liliomkert vásár és közös főzés is! Az ebéd egy órakor kezdődik. 17:00-kor mutatják be a Pajta 25 jubileumi albumot, amit közel 65 fotográfus művéből szerkesztettek. A művészekkel, Bojár Iván Andrással, Harnóczy Örssel, Kincses Károllyal és Török Lászlóval Mátraházi Zsuzsa alpolgármester beszélget. Hat órakor kezdődik a művészeti aukció a Pajta Galériában, ahol a környékhez kötődő vagy itt élő művészek munkái kerülnek kalapács alá.  19:30-kor a Szó és Kép Színpad előadása következik, majd este kilenctől Mészáros Róza és Mayer István játszik népzenét a tábortűz és a szalonnasütés mellé.

Az itt élő emberekről Mészáros László készített egyedi fotósorozatot, amit az Északipart Magazin idei számában mutattunk be!


Ajánlom a Facebookon