Program

Július 30-án a salföldi Pajta Galériában a jubileumi album bemutatót művészeti aukció követi. Még kibicelni is izgalmas!

 

A Pajta Galéria műalkotásokat vár árverésére, melyet július 30-án 18:00 órakor tartanak, az árverés előtt pedig 17:00 órától bemutatják 25 éves fennállásuk jubileumi fotóművészeti albumát.

 

Az idén 25 éves Pajta Galéria születésnapi kiállítása mellett egy művészeti albummal is készül. A közel 65 fotográfus anyagából szerkesztett jubileumi album bemutatójára július 30-án, szombaton 17:00 órai kezdettel kerül sor, melynek keretében a könyv készítőivel és alkotóival Mátraházi Zsuzsa újságíró beszélget. Résztvevők: Bojár Iván András, Harnóczy Örs, Kincses Károly, Török László.

 

A tavalyi nagy sikerű művészeti aukció ismétlése a bemutató után, 18:00 órától kezdődik. Érdemes azoknak elmenni az árverésre, akik reális áron szeretnének színvonalas műalkotásokat vásárolni. A licitálással keletkező hasznot a Pajta Galéria a falu szépítésére, fejlesztésére fordítja.

 

Az aukcióra alkotásokat is várnak a művész ár meghatározásával, a méret és technika feltüntetésével, a műtárgy címével, egy róla készült fotóval és a legfontosabb tudnivalókkal a pajtag@gmail.com címre. Beadási határidő: 2016. július 24.


Érdeklődni Török Évánál és Török Lászlónál a pajtag@gmail.com email címen, vagy a 06305847522 számon tudtok.

Ajánlom a Facebookon