Program

ÁTHELYEZVE BUDAPESTRE

A Gilvesy Pincészet idei első gasztronómiai kiruccanásának középpontjában új boruk, a Kacér áll. Debütálása mellett kacérkodnak az ízekkel, a gyönyörű panorámával, a Balatonnal és kedvenc évszakukkal, a nyárral is. Az ásványos, penge savú, tartalmas 100 százalék rajnai rizling egy valóban kacér bor, amelyet különleges ételpárosításokkal kóstolhatnak meg a vendégek a 2015-ös Gilvesy borok társaságában. Az esemény ízfelelőse a Zoltán18 méltán híres séfje, Anatoli, aki a frissesség és a nyár jegyében álmodja meg az ötfogásos ebédmenüt.

2016. április 30. 13:00
Jelentkezni az info@gilvesy.hu-n lehet korlátozott számban, a vacsora 36 fős.
Az 5 fogásos ebéd ára borsorral együtt 15 990 Ft.

Ajánlom a Facebookon