Program

Tanúhegyek-tavasz-bor

Újra Balaton-felvidéki, tanúhegyes kirándulást szervez a Sabar Borház. A program péntek délután kezdődik, és vasárnap estig tart. A résztvevők felkeresik Csobánc várát és a Diszeli Első Magyar Látványtárat, és körsétát tesznek a Szent György-hegy bazaltorgonás csúcsán is. Szállás saját sátorban a Sabar pince udvarán, vagy előre jelzett igény esetén vendégházban.

Részletes program:
Érkezés április 14-én, pénteken délután Káptalantótiba a Sabar borpincéhez. Sátorépítés, majd kötetlen borkóstolós este a Pince teraszán hideg vacsorával, háromféle borral és pálinkával. (További borfogyasztás külön térítéssel.)

Április 15. szombat: Reggel 10 órakor kirándulás a Csobánc csúcsára, a várhoz, majd Diszelen az Első Magyar Látványtár megtekintése. Visszafelé Pető Piroska pincéjének felkeresése a Halyagos oldalában egy frissítő fröccsre, aztán viszatérés a Sabar pincéhez.
Táv: 15km, szint: 404m, könnyed, laza kirándulás, gyerekekkel is teljesíthető.
Visszaérkezéskor meleg vacsora, borkóstoló 4 tételből, a többi fogyasztás helyben fizetendő.

Április 16. vasárnap: 10 órától könnyed körséta a Szent György-hegyen (kápolna, oroszlános kút, panoráma és a bazaltorgonák. Séta után piacozás a Liliomkertben.
Táv: 7,5 km, szint: 400 m.

Jegyvásárlás itt.

 

április 14., 18:00 – április 16., 18:00
A túra díja 11.000 Ft, mely tartalmazza a túraszervezés, a sátorozás, a vacsorák és az alap borkóstolók díját. Vendégházban a szállás plusz költséget jelent.

Ajánlom a Facebookon