Program

20. jubileumi turné

A Hooligans 20. jubileumi turnéja augusztus 13-án, szombaton a balatonakali szabadtéri színpadra látogat. A remek koncertet látványos fénytechnika, led fal egészíti ki. Mindezek mellé strandjainkon helyi borainkat ajánljuk!

Balatonakali központjában a Vasútállomás mellett, a Templomok terén található a szabadtéri színpad. A több mint 500 férőhelyes nézőtér természetes lelátója levendulasorok által szegélyezett, a műsorra várakozva teljes balatoni panorámát csodálhat meg a kedves vendég. A helyszínen szépen felújított, modern, férfi és női akadálymentes mosdók találhatók. A közvetlen közelben díjtalan parkolási lehetőség több helyen. Akadálymenetesen megközelíthető a nézőtér is, a parkolóban akadálymentes parkolóhelyeket tartunk fenn.

2016. augusztus 13., szombat, 21:00-23:00
(Beengedés: 19:30-tól)
Elővételben (július 1-től augusztus 13-án, 19:00 óráig a balatonakali strand főpénztárában): 2 500 Ft
Helyszínen: 3000 Ft
Online jegyvásárlás Simple-n keresztül.
A Simple rendszeren keresztül előzetesen megvásárolt online jegyet az okos mobilkészülék képernyőn történő felmutatásával a jegypénztárnál kell bemutatni. Az online jeggyel rendelkező vendégeink számára soron kívüli belépést biztosítunk a rendezvény területére.

Ajánlom a Facebookon