Program

A Márgában

december 10-én rendhagyó mesterkurzust tartanak Balatoni Olaszrizlingekkel és külföldi vetélytársaikkal.
Fiáth Attila Nemzetközi Borakadémikus és végzős Master of Wine aspiráns a világ klasszikus és feltörekvő borvidékeiről válogat fehérborokat, melyeket a vendégek a balatoni hegyek boraival kóstolnak együtt egy izgalmas előadás keretében.

Van-e párja a Balatoni Olaszrizlingnek? Miként érvényesülnek a világ hasonló adottságú borvidékei? Mire képes az olaszrizling? Hogyan lehetne sikeresebb a Balaton borrégió? Van-e biztos recept? Balaton-, Hegy- és Dűlőborok egy kóstolón a világ boraival!

Az előadást megelőzően 12:00-14:00 között terepjárós Kódex dűlőtúrákat tartanak a Szent Donát Birtok és más Kódex termelők szőlőinek megtekintésével. A túravezető a Szent Donát Birtok tulajdonos-borásza és a Csopaki Kódex ügyvivője Kovács Tamás.

Kódex dűlőtúra jelentkezés, Mesterkurzus regisztráció és vacsora asztalfoglalás:
trezor@szentdonat.hu
06203525560

december 10. szombat:
12:00-14:00
- 20 perces Kódex dűlőtúrák Kovács Tamással (egyszerre max 5 fő)
- Ebéd lehetőség 14:30-ig a Márgában

16:00-19:00
Balaton Mesterkurzus Fiáth Attilával
- Előadás 12 külföldi és balatoni borral
- Az előadást követően kerekasztal-beszélgetés
A Balaton Mesterkurzus kóstolón való részvétel ára: 12.000,-Ft/fő
Az ár a kóstolóval egybekötött előadásra szól és vacsorát nem tartalmaz!
A kóstolón való részvételhez regisztráció szükséges!

A Kódex dűlőtúrán való részvétel ingyenes. Az előre bejelentekezés erősen ajánlott! A túrák 20 percesek, és egyszerre maximum 5 fő fér be a terepjáróba.

első magyarként kerülhet be a Master of Wine-okat tömörítő szűk elitklubba. Pénzügyi szakemberként a pénzügyi elemzés és csődelőrejelzés területén alkalmazott módszereket ültette át a borpiaci elemzési gyakorlatba. Az erről szóló disszertációjáért az Osztrák Borakadémia is kitüntette.

Ajánlom a Facebookon