Program

Szabadtéri mucical

A Kipling-regény alapján készült rendkívül népszerű musical a dzsungelt mint emberi társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak létünk jobbik felét képviselik: kemények, de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él.
Az itt felnevelkedő Maugli megvívja nagy küzdelmeit, de az emberi társadalom számító, sokszor aljas erőivel szemben csaknem alulmarad. Ám egy, csak a homo sapiensre jellemző erő mégis visszahívja az emberek közösségébe: a szerelem. A darab megrázó fináléjában egy új emberpár, korunk Ádámja és Évája áll szemben a megváltásra váró világgal.
Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelő és sokszor ellenállhatatlan humorral teli. A dalok, a szövegek ironikus rétege fergeteges szövegpoénokkal, kiemelkedő zenei stílusparódiákkal valósul meg.
A Dzsungel könyve, amelyet most a Pannon Várszínház ad elő, azon ritka produkciók egyike, mely mindenekelőtt az ifjúságnak szól, ám életmodell-jellege minden korosztály számára alapvető felismeréseket, élményeket, katarzist nyújt.

A helyszínen minőségi, helyi borokat vásárolhatnak!

2016. augusztus 5., péntek, 20:00-22:30
Szabadtéri Színpad
Balatonakali központjában a Vasútállomás mellett, a Templomok terén található a szabadtéri színpad. A több mint 500 férőhelyes nézőtér természetes lelátója levendulasorok által szegélyezett, a műsorra várakozva teljes balatoni panorámát csodálhat meg a kedves vendég. A helyszínen szépen felújított, modern, férfi és női akadálymentes mosdók találhatók. A közvetlen közelben díjtalan parkolási lehetőség több helyen. Akadálymenetesen megközelíthető a nézőtér is, a parkolóban akadálymentes parkolóhelyeket tartunk fenn.
2016. augusztus 7., vasárnap
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani. Ha a program az esőnapon sem kerül megtartásra, (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk), akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül.
A megtartott előadás esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.
Amennyiben a szervezők esőnapot hirdetnek, azt a legrövidebb időn belül közzétesszük honlapunkon!
Elővételes jegyek kaphatók a balatonakali strand főpénztárában, illetve a Simple rendszerén keresztül on-line. Helyszíni jegyértékesítés: 19:00-tól, helyszíni jegyár 2 500 Ft.
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Ajánlom a Facebookon