Program

Rockabilly, country, line dance

Révfülöpön három napon át country dallamoktól lesz hangos a Balaton-part. Lesznek itt ír-skót kocsmadalok, rockabilly és táncbemutató is. Íme a részletes program:

 

Július 21. csütörtök, Fülöp – kert
19.30 BlackriderS
A rendkívül széles repertoárral rendelkező és „velőtrázó” hangulatról gondoskodó zenekar szívesen látott vendége hazai és külföldi fesztiváloknak. A jókedvű és fülbemászó ír dallamok mellett virtuóz amerikai folkzenével lepik meg a hallgatóságot.

21.00 M.É.Z.
Ír, skót tradicionális dallamok, balladák, kocsmadalok alkotják a repertoárt több száz év népzenei kincséből merítve. Az ír kirajzás miatt több Amerikából származó dal is elhangzik a koncerten. A zenekar háromnegyede az eredeti 1988-as alapítókból áll ma is.

 

Július 22. péntek, Fülöp – kert
19.30 No Techno Country Band
A zenekar közönségdíjas lett a Cool Country fesztiválon.
A saját számok mellett a zenekar folyamatosan tanulja a legnépszerűbb line dance számokat, melyek koreográfiája az egész világon megegyezik, így egy-egy dal mindig hatalmas népszerűségnek örvend.

21.00 Redneck Roadkill
A szándék egyszerű: a countryzene és az USA-beli, leginkább a déli államokra jellemző kultúra bemutatása és terjesztése Európában! Igényes zene (country, rockabilly, new-country),
felhőtlen humor és jókedv, táncolható, bulizható slágerek.

 

Július 23. szombat, Fülöp – kert

19.30 Alexa Country Band
Hitvallásuk: Mindenki szereti a country-t, csak eddig még nem tudott róla.
A zenekar repertoárján a mai kor divatjának megfelelő, populárisabb hangszerelésű, legnépszerűbb észak-amerikai, ausztrál és magyar előadók feldolgozásai szerepelnek. A dallamos zene magával ragadó, könnyed, kifejezetten szórakozásra, táncra hívogató muzsika.

21.00 Új Bojtorján
A Bojtorján az a zenekar, amelyik a countryzenét leginkább becsempészte a magyar könnyűzenei életbe a hetvenes évek végén. Az együttes 1999-ben alakult újjá, azóta Új Bojtorján néven koncertezik Magyarországon, valamint Erdélyben, Székelyföldön.

Eastern Eagles Line Dance Club
A tánccsoport tagjai minden este látványos bemutatóval várják az érdeklődőket.

A koncertek belépődíj nélkül látogathatók!

2016. július 21-22-23.
A koncertek ingyenesen látogathatók.

Ajánlom a Facebookon