Program

a Gilvesy pincészetben

A múlt legendáját hívjuk segítségül, hogy felélesszünk egy hagyományt, és új élményekkel írhassuk tovább Szent György-hegy borvidékének történelmét. Idén 3. alkalommal rendezzük meg a Bohém légyott fesztivált a Gilvesy pincészet birtokán. Az este által kínált gasztronómiai és zenei élmények mellett nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a balatoni panorámában gyönyörködve részesei legyünk a modern világ és múlt hagyományai találkozásából születő varázslatnak.

Az ünnepségre elő zenével, finom falatokkal és frissítő balatoni borainkkal készülünk. A különleges hangulatú kulturális eseményre idén is 300 látogatót várunk.

További részletek hamarosan.

2016. július 23., 19:00
A legenda szerint egy sárkány fenyegette a várost és szinte mindent feláldoztak neki, amikor is a király lányára került a sor. A lány elindult a tóhoz, a sárkány lakhelyéhez. Szent Györgyöt véletlenül éppen arra vitte az útja. A királylány kérlelte, hogy fusson el, de Szent György nem tágított. A lovag megküzdött a sárkánnyal és megmentette a várost. A király hálából rengeteg arannyal, ezüsttel halmozta el, de ő szétosztotta a szegények között. A város hatalmas ünnepséget szervezett a tiszteletére. Várunk benneteket erre a Bohém ünnepre!

Ajánlom a Facebookon