Program

Kortárs Művészeti és Design Fesztivál

A művészeti és design fesztivál idén is elhozza a hazai kortárs képzőművészet, design, fotó, irodalom, színház, tánc, film és zenei krémjét. Ötnapos kortárs művészeti kerti parti a tihanyi rév melletti folyamatosan épülő művészeti parkban lounge hangulattal, 400 négyzetméternyi kiállítótérrel, zenei színpaddal, tóparti mozival.

Az ARTplacc olyan esemény, amelyből nincs másik. Ötnapos kortárs művészeti kerti parti a Balaton egyik legszebb helyszínén, a tihanyi rév melletti folyamatosan épülő művészeti parkban. Biztosak lehetünk abban, hogy nagy dolgok fognak itt történni idén és a jövőben is, hiszen a hazai kortárs művészet és design vezető intézményei, alkotói, előadói végre együtt képviseltetik magukat. Képzőművészet, design, film, színház, zene, irodalom és gasztronómia. Lampionok, függőágyak, balatoni étel-ital, nappal piknik hangulat, napnyugtától dj-k és buli a fák alatt a parti homokban.
Szeretnénk a tihanyi révnél művészeti és design bemutatkozó helyet teremteni, balatoni települések között a kortárs kultúra kapcsolódási pontjait kiépíteni, úgy, hogy közben a hazai kreatív szereplők között is szorosabbra fűzzük a szálakat. Amellett, hogy a fesztivál a hazai kortárs képzőművészet és az idei évtől a design egyik kihagyhatatlan eseménye, egyben egy olyan hatalmas kerti parti is, ahol vegyülhetnek egymással a művészeti ágak képviselői és a kultúrhelyek törzsközönségei. Itt egymásra találhatnak az újdonságokra kíváncsi látogatók és a hazai progresszív művészek, előadók és alkotócsoportok.
Célközönségünk a kultúrafogyasztók, a Balaton- és az északi part patriótái, városból kiszakadni vágyók közössége, akik a Balaton-parton is vágynak az urbánus világ kulturális nyüzsgésére. Akiket érdekel, hol tart a kortárs művészet, a design, az irodalom és a könnyűzene: kikre érdemes már most, vagy az ARTplaccot követően jobban odafigyelni.

2016. július 21. - 2016. július 24.

Ajánlom a Facebookon