Program

Laposa Birtok

Laposáék március 11-én, borvacsora keretében mutatják be Apukám világa névre keresztelt olaszrizlingjüket. Az Apukám világa Laposa József (a bor atyja), Csiszár Jenő (a bor névadója) és Somogyi Győző (a bor arcának alkotója) találkozásának szimbolikus gyümölcse.

A menü és a borsor:

Laposa Friss ’16
Welcome-falat

Laposa Olaszrizling ’16
Amouse bouche: Karalábé, zöld alma, tormakrém

Laposa 4 hegy ’16
Előétel: Marinált kecsege, (cheviche ) hagymákkal

Apukám világa ’15
Meleg előétel: Kalácsban sült karfiol

Amfora ’15
Főétel: Sült kakas savóban, konfitált zeller, boróka

Laposa Selection Olaszrizling ’15
Gomba, banán, mascarpone, terfézia

Asztalfoglalás: +36 20 777 7133
e-mail: birtok@bazaltbor.hu

március 11. szombat, 18:00–22:00
A borvacsora ára: 11.900 HUF/fő
Két éjszaka a tapolcai Hunguest Hotel Pelionban:
egyágyas szoba: 19.000 Ft / szoba / éj
kétágyas szoba: 29.000 Ft / szoba / éj

A szobaár tartalma:
- Szállás, büféreggeli, büfévacsora – a szombati helyett vasárnap menüsoros ebéd,
- Wellness-sziget használata (élményfürdő, termálvizes medence, gomba-zuhatag, gejzír, nyakzuhatag, jakuzzi, szauna, infraszauna, gőzkamra, sókamra, fitnesz terem),
- reggeli gimnasztika, vizitorna, fürdőköpeny-használat, gyógybarlang igénybevétele, parkolás, WiFi használat a szálloda teljes területén.

Ajánlom a Facebookon