Partner

Miakő – borbolt, étterem és borbár egyszerre, ahol minőségi alapanyagokból, lehetőleg a helyi, ős- és kistermelők beszállításával a szezonnak megfelelő ételeket készítik. Törekszenek a hagyományos konyhai technikákat ésszerűen ötvözni a korszerű eljárásokkal, annak érdekében, hogy minél ízletesebb ételek kerüljenek a vendégek asztalára. Nyáron tökfőzelék, lecsó, töltött paprika, ősszel káposztás ételek, vadak, télen disznótoros, tavasszal szabadban termett primőr zöldségek köré építik a kínálatot.

A Káli-medence minőségi palackos borait nemcsak megkóstolni, megvásárolni is lehet. Mások mellett választhatunk a Kaal Villa, a Káli Kövek, a Kőróka, a Fodor Családi Pincészet, a Pálffy Pince, a Seller Borház, a Trombitás Borház, Tombor István, Liszkay Mihály és Káli Balázs tételeiből.