Helyszín

A bormúzeumban található, több mint ezer tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A Bacchus Étterem csapata ezen az impozáns helyen tartja borkóstolóit.

A Bormúzeum-étteremben a helyi, hagyományos specialitásokat a korszerű európai konyha fogásaival és bacchusi derűvel ötvözik. Elsősorban a Bezerics Borház borait és pálinkáit kínálják, de megtalálhatók itt a legnevesebb hazai borászatok borai is. A recepció éjjel-nappal nyitva tart drinkbárjával és kávézójával.

A 26 fős Hotel Bacchus családias atmoszférával, belső tereiben bájos, humoros, a hagyományokat újragondolt, borvirágos hangulattal várja vendégeit, és teszi teljessé a pihenést. Itt még a házi kedvenceket is szívesen látják.