Helyszín

Magyarország második legnagyobb hullámfürdője

Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban!

Fűtött külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriás csúszda és 3 gyermek csúszda vár rád számos más kikapcsolódási lehetőség mellett még esős, szeles időben is – egész nyáron. A legmodernebb technikai elemek és megoldások garantálják, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki tökéletesen érezhesse magát. Az egyszerű gyermek csúszdákat a picik, az extrém megoldásokkal kialakított csúszdákat pedig a fiatalok és a felnőttek használhatják. A medencéken és csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is segít a felüdülésben. Az aquapark funkcionális középpontjában található a gyermek élménymedence, sok-sok csalogató, kipróbálásra váró elemmel. Vendéglátó egységek, üzletek sora gondoskodik róla, hogy minden szempontból felejthetetlen legyen a balatoni élményfürdőnkben, az Annagora Aquaparkban eltöltött idő. Emlékezetes marad minden kikapcsolódni vágyó számára az igényesen kiépített wellness részleg, illetve a területi adottságokat tökéletesen kihasználó attraktív csúszdák mellett a vízi park szinte minden részéről eléd táruló bámulatos kilátás a Balatonra. Mozgásukban korlátozott vendégeink számára külön öltöző-fürdő, wc, 2 mosdó áll rendelkezésre.

Fontos szempont számunkra, hogy a csúszdapark úgy növeli a balatoni térség turisztikai értékét, hogy közvetlenül nem terheli a tavat. A rendszer üzemeltetése hálózati vízzel történik, az Annagora Aquapark vizei a talajban sem keveredhetnek a források vízkészletével. Nálunk minden együtt van ahhoz, hogy egy vagy több, vizes élményekben gazdag napot tölts el itt családoddal, barátaiddal.

hétfőtől-csütörtökig: 09:00 - 19:00
pénteken, szombaton: 09:00 - 13:00
vasárnap: 09:00 - 12:00
SZÉP kártyát elfogadnak jegyvásárláskor?

Igen. Figyelem! Kizárólag a jegyvásárlásra tudjuk elfogadnia SZÉP kártyát, és mindhárom alszámláról (zsebből) fizetve el tudjuk azt fogadni. OTP terminállal rendelkezünk, amely mindhárom kibocsátó (OTP, MKB, K&H) kártyáját kezelni tudja. A vendéglátás parkunkban bérbe van adva, ezeknél az egységeknél nem tudják elfogadni a SZÉP kártyát!

Létezik-e fél napos belépőjegy?

Se 3 órás, se fél napos jegyet nem árusítunk.

Létezik-e diákjegy?

Nem. De számos kedvezményes jegykombináció van. Nézd meg árainkat, biztosan találsz kedvedre valót, pénztárcádnak is megfelelőt.

Hány éves kortól lehet belépni felnőtt felügyelet nélkül?

14 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett tartózkodhatnak a Park területén és a szülő illetve felnőtt kísérő felelősségére használhatják a Park létesítményeit, különös tekintettel a medencékre és a csúszdákra.

Lehet-e dohányozni az Aquaparkban?

Az épületekben és a gyermekmedencék 15 méteres körzetében tilos a dohányzás. A tiltótáblák ki vannak helyezve.
Az ezektől eltérő helyeken - a szabad ég akatt - megengedett a dohányzás, de csak kulturáltan, a nemdohányzók és a gyermekek érdekeit mindenütt figyelembe véve.
Köszönjük ennek betartását!