Múzeum Zoo lepke- és egzotikus hüllőkiállítás, Keszthely


2016. 06. 18.


Öt világrész lepke- és rovarkiállítása, valamint egzotikus hüllőkiállítás varázsolja el az oda látogatókat. A lepke kiállításon gyönyörködhetünk a világ minden csücskéből összegyűjtött káprázatos lepkékben és egyéb rovarokban.

Öt világrész lepke- és rovarkiállítása, valamint egzotikus hüllőkiállítás varázsolja el az oda látogatókat. A lepke kiállításon gyönyörködhetünk a világ minden csücskéből összegyűjtött káprázatos lepkékben és egyéb rovarokban. A rovarfajok számát egyes tudósok 3 millióra becsülik, mások szerint akár 30 millió is lehet… ennek tudható be, hogy ezek az állatok egyedülálló formagazdagsággal és színezettel rendelkeznek. Ebből próbálunk ízelítőt adni e preparátumokból és élő állatokból álló gyűjteménnyel, amely igazi különlegességeket is tartalmaz.

A Hüllő Kiállítás élő lakói eredetileg tőlünk távoli, egzotikus esőerdőkben és sivatagokban élnek. Őket hoztuk el megmutatni Önöknek, így többek között találkozhatnak óriáskígyókkal, varánuszokkal, madárpókokkal, és egyéb színpompás gyíkokkal, siklókkal, teknősökkel és kétéltűekkel. Közel 40 terráriumot mutatunk be, amelyek mellett kis útbaigazító táblákon további érdekes információkkal szolgálunk az adott terrárium lakójáról. A nyitvatartási idő alatt szakértő állatgondozó áll az Önök rendelkezésére, aki a kérdésükkel hozzáfordulóknak szívesen ad információkat ezen állatokról. Igény esetén előre megbeszélt időpontban csoportoknak előadással kísért vezetést biztosítunk.

 

(Forrás: www.keszthely.hu)


Ajánlom a Facebookon