Helyszín

Hévíz legexkluzívabb wellness szállodájában, a Lotus Therme Hotel & Spa-ban felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. Az ötcsillagos szálloda 222 szobával és 10 lakosztállyal, tökéletes kényelemmel várja vendégeit.
Még több egyéb helyszín
ORBÁN PINCE
A pincészet összesen 6,5 hektáron, természetben két tagban fellelhető területen termeszt szőlőt. Ebből a korábban, 2007-ben megszerzett 4,5 hektár chardonnay a Balaton-felvidéki borvidék területén, Szentbékkállán, a Kőtenger melletti, délnyugati kitettséget adó Farkastetőn található. A 2008-ban birtokba vett 2 hektár szürkebarát a Badacsonyi borvidéken, Balatonrendesen, a Kerekesdomb déli, Balatonra lejtő és látó dűlőjén terem. A 71-es főút 71-es kilométerkövénél a szőlő egy öreg, Kúria-jellegű épületet ölel körbe, amelyben borkóstoltató „romkocsma” várja a betérőket. A mögötte megbúvó piros köves házban (a helybéliek által csak „Babagyárnak” hívott volt játékgyártó üzemben) építették ki a szőlőfeldolgozót és a borászatot. A terület észak-keleti csücskében
TÓTH VENDÉGLŐ
Az egész évben nyitva tartó, fedett terasszal rendelkező légkondicionált étterem szünnap nélkül várja vendégeit. A nagy étel- és italválasztékkal, különleges borokkal és pálinkákkal, házias ízekkel, helyi ételspecialitásokkal működő 180 személyes étterem nyáron 100 férőhelyes hangulatos kerthelyiséggel kiegészülve, élő zenével biztosítja a kellemes időtöltést. A magyaros vendéglátásról, rendezvények, esküvők, állófogadások színvonalas lebonyolításáról szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező csapat gondoskodik. Az 1988-ban épült étterem a Balaton északi partján, a 71-es főúttól 100 méterre, Révfülöp keleti szélén található.
HUDÁK SZŐLŐBIRTOK ÉS BORÁSZAT
A Hudák Zoltán és Mátyás által működtetett kisméretű borászati üzem 10 hektár saját művelésű szőlőültetvényről készíti borait. Apa és fia mindketten hivatásos borásznak vallják magukat. Zoltán borászati tanulmányait a Rákóczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskolában kezdte Tokajban, innen a fővárosba vezetett az útja. A kertészeti egyetem elvégzése után a Dunántúlra került gyakorlatra. Dolgozott Aszófőn, Badacsonyban és Balatonfüreden. Mátyás a Lóczy Lajos Gimnázium elvégzése után a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakközépiskola diákjaként szerzett középfokú borászképesítést Balatonfüreden, jelenleg szintén a kertészeti egyetem (Corvinus) hallgatója, diploma előtt áll. Szakmai munkáját hivatalosan 2004-ben kezdte meg a család Aszófőn, Balatonudvariban, Csopakon és Tihanyban fekvő ültetvényein, valamint az
FOLLY ARBORÉTUM ÉS BORÁSZAT
Az arborétum szerves részeként működő borászatot a ma aktív Folly-generáció, Judit és Réka üknagyapja alapította, aki 1878-ban építette meg a ma is használatban lévő pincét. A badacsonyi történelmi borvidék hagyományaihoz híven főként fehérborokkal foglalkoznak, azok közül is a környékre jellemző fajtákat – szürkebarát, muscat ottonel, budai zöld, olaszrizling – részesítik előnyben. A kor követelményeinek megfelelően élnek a tisztaság és üdeség megőrzését szolgáló eszközökkel, de ha úgy kívánja a bor, őseik tudásához fordulnak, és fahordókban, seprőn tartva érlelik a napsütötte szőlőszemek levét.