Program

a Pálffy Pincében

minden a furmint körül forog februárban: a Furmint Február jegyében megnyitják titkos, eldugott, saját részre fenntartott készleteiket a vendégek számára.
Olyan tételeket is kóstolhatnak, amelyek már évek óta nincsenek forgalomban vagy még nem mutatták be őket. A kóstoló során a legújabb, 2016-os újbor furminttól a legelső 2009-es furmintig minden kóstolható lesz. A borok mellé saját alapanyagokból készült vacsorát kínálnak.

Vacsora:
Előétel: Füstölt sonka saláta ágyon fehérboros dresszingel
Leves: Tárkonyos pulykaleves verjus-vel
Főétel: Lassu tűzön sült tarja rozmaringos lilahagyma és cékla ágyon, robbantott tepsis burgonyával.
Desszert: Vargabéles körtés szósszal

Üdvözlő ital:
1) Extra Brut Furmint Pezsgő 2013 /VinCe-magazin, Legjobb magyar pezsgő 2015/
Borsor:
2) Furmint Pezsgő Alapbor (tartályminta) 2016
3) Furmint Újbor 2016
4) Köveskáli Furmint 2011
5) Káli Királyi Furmint 2012 /Nemzeti Borkiválóság ****/
6) Káli Királyi Furmint 2015
7) Káli Királyi Furmint 2013
8) Köveskáli Furmint Szűz 2009 /Népszabadság Topp 100 Magyar Bora 2011/

Asztalfoglalás korlátozott számban (max. 20 fő).
Jelentkezés február 23-ig a palffy.borterasz@gmail.hu e-mail címen.
Információ: +36 30 7030508

február 25. szombat, 18:00-21:00
12.900.- Ft / fő

Ajánlom a Facebookon