Helyszín

Az egyik legkisebb pincészet Badacsonyban. A családi borászatban nagypapától a gyerekekig az év egy-egy időszakában mindenki a bor szolgálatában áll. Munkájukban a nagyszülők tapasztalata, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete ötvöződik.

Két hektáron gazdálkodnak, kínálatukban megtalálható a kéknyelű, a budai zöld, a rózsakő, a juhfark, a szürkebarát, a muskotály, az olaszrizling és a rajnai rizling is. A pince legnagyobb büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi aszú és jégbor. A nagy odafigyeléssel gondozott szőlőből magas minőségű (ám nem nagy mennyiségű), a badacsonyi borvidékre jellemző nemes borokat állítanak elő, amelyek klasszikus fahordós érlelés után kerülnek palackba. Ezután következik a palackos érlelés. A borokat egyedi, kézzel festett üvegekben értékesítik, és kívánságra egyedi feliratozással látják el.